ÇİLEK KOKUSU 4.BÖLÜM İZLE
SON BÖLÜM

çilek kokusu izle,son bölüm,tek parça izle,yeni bölüm,fragman

Demet Özdemir Kimdir ? Biyografisi

| | | | | Çilek kokusu Demet Özdemir Kimdir ? Çilek Kokusu Aslı Kimdir?, Demet Özdemir Biyografisi, Demet Özdemir Hakkında Bilgiler, Demet Özdemir Kaç Yaşında, Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Demet Özdemirin Burcu, Nereli,Demet Özdemir Evlimi, Demet Özdemir Resimleri:

http://cilekkokususonbolumuizle.blogspot.com/2015/06/demet-ozdemir-kimdir-biyografisi.htmlÇilek Kokusu dizisinde Aslı karakterini canlandıran Demet Özdemir 26 şubat 1992 yılında Kocaeli'nde doğmuştur. Akşam lisesine devam ederek mezun oldu. Daha sonra 2012 - 2013 yıllarında, bir süre Efes Kızları ile dans etti. Bu arada reklamlarda da oynamaya başladı. 2009 yılında Mustafa Sandal’ın “Ateş Et” ve “Unut” Klibinde dansçı kadrosunda oldu.

2012 yılında Pegasus reklamında uçuş hostesi olarak oynadı. Aralık 2013’de Blue Jean Dergisi Takviminde yer aldı. Lise yıllarında 3 ay dans dersleri aldı. Lise bittikten sonra 2 yıl Şahika Tekand'da tiyatro eğitimi aldı. 2013 yılında "Sana Bir Sır Vereceğim" adlı dizide oynayarak dizi hayatına başladı. 2014 yılının Nisan ayında Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde olduğu “Kurt Seyit ve Şura” dizisine İstanbul dönem projesi kadrosuna Alya rolüyle dahil oldu. Demet Özdemir, 2014 yılı Haziran’ında Oğuz Çelik'in yönettiği 'Tut Sözünü' Sinema Filminde Kemal Uçar, Giray Altınok birlikte rol aldı. 2014 yılında ise “Kaçak Gelinler” dizisinde rol aldı.

Demet Özdemir'in yaşı 23
Demet Özdemir'in boyu 1.70 cm
Demet Özdemir'in kilosu 56 kg
Demet Özdemir'in burcu balık
Demet Özdemir'in göz rengi kahverengi
Demet Özdemir'in saç rengi siyah


http://cilekkokususonbolumuizle.blogspot.com/2015/06/demet-ozdemir-kimdir-biyografisi.html
http://cilekkokususonbolumuizle.blogspot.com/2015/06/demet-ozdemir-kimdir-biyografisi.html
 http://cilekkokususonbolumuizle.blogspot.com/2015/06/demet-ozdemir-kimdir-biyografisi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder